Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1205
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсадча, Ганна Григорівна-
dc.contributor.authorОсадча, Анна Григорьевна-
dc.contributor.authorOsadcha, Hanna-
dc.date.accessioned2019-07-28T13:27:59Z-
dc.date.available2019-07-28T13:27:59Z-
dc.date.issued2016-11-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/4_2016/82.pdf-
dc.identifier.citationОсадча Г. Г. Витрати виробничої собівартості у лікеро-горілчаній промисловості / Г. Г. Осадча // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 4. – С. 404-409.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1205-
dc.description.abstractUK: У статті розглянуто аспекти планування, обліку і калькулювання виробничої собівартості в лікеро-горілчаній промисловості. Основною сировиною є спирт-ректифікат, що характеризується природними втратами на всіх стадіях технологічного ланцюга. Якість лікеро-горілчаної продукції значною мірою залежить від якості вихідної сировини й основних матеріалів. Запропоновано моделі розрахунку потреби спирту на стадії планування та фактичні його витрати у виробництві. У статті отримала подальший розвиток теорія планування та обліку виробничої собівартості.en_US
dc.description.abstractRU: В статье рассмотрены аспекты планирования, учета и калькулирования производственной себестоимости в ликеро-водочной промышленности. Основным сырьем является спирт-ректификат, характеризующийся естественными потерями на всех стадиях технологической цепи. Качество ликеро-водочной продукции в значительной степени зависит от качества исходного сырья и основных материалов. Предложены модели расчета потребности спирта на стадии планирования и фактические его затраты в производстве. В статье получила дальнейшее развитие теория планирования и учета производственной себестоимости-
dc.description.abstractEN: The article discusses aspects of planning, accounting and calculation of production costs in the alcoholic beverage industry. The main raw material is alcohol-rectified, characterized by the natural losses at all stages of the technological chain. The quality of alcoholic beverages largely depends on the quality of raw materials and basic materials. The proposed model is the calculation of the needs of alcohol at the planning stage and the actual cost in production. The article received the further development of the theory of planning and accounting of production costs-
dc.language.isouken_US
dc.subjectвиробнича собівартістьen_US
dc.subjectплануванняen_US
dc.subjectоблікen_US
dc.subjectкалькулюванняen_US
dc.subjectякість лікеро-горілчаних виробівen_US
dc.subjectнорми природних утратen_US
dc.subjectматеріальна витратиen_US
dc.subjectпроизводственная себестоимостьen_US
dc.subjectпланированиеen_US
dc.subjectучетen_US
dc.subjectкачество ликеро-водочных изделийen_US
dc.subjectкалькулированиеen_US
dc.subjectнормы естественных потерьen_US
dc.subjectматериальная затратыen_US
dc.subjectproduction costen_US
dc.subjectplanningen_US
dc.subjectaccountingen_US
dc.subjectcalculationen_US
dc.subjectquality alcoholic beveragesen_US
dc.subjectmaterial costsen_US
dc.subjectthe norms of natural lossesen_US
dc.titleВитрати виробничої собівартості у лікеро-горілчаній промисловостіen_US
dc.title.alternativeРасходы производственной себестоимости в ликеро-водочной промышленностиen_US
dc.title.alternativeThe cost of the production cost in the alcoholic spirits industries industryen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osadcha.pdf215,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.