Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1205
Назва: | Витрати виробничої собівартості у лікеро-горілчаній промисловості |
Інші назви: | Расходы производственной себестоимости в ликеро-водочной промышленности The cost of the production cost in the alcoholic spirits industries industry |
Автори: | Осадча, Ганна Григорівна Осадча, Анна Григорьевна Osadcha, Hanna |
Ключові слова: | виробнича собівартість планування облік калькулювання якість лікеро-горілчаних виробів норми природних утрат матеріальна витрати производственная себестоимость планирование учет качество ликеро-водочных изделий калькулирование нормы естественных потерь материальная затраты production cost planning accounting calculation quality alcoholic beverages material costs the norms of natural losses |
Дата публікації: | лис-2016 |
Бібліографічний опис: | Осадча Г. Г. Витрати виробничої собівартості у лікеро-горілчаній промисловості / Г. Г. Осадча // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 4. – С. 404-409. |
Короткий огляд (реферат): | UK: У статті розглянуто аспекти планування, обліку і калькулювання виробничої собівартості в лікеро-горілчаній промисловості. Основною сировиною є спирт-ректифікат, що характеризується природними втратами на всіх стадіях технологічного ланцюга. Якість лікеро-горілчаної продукції значною мірою залежить від якості вихідної сировини й основних матеріалів. Запропоновано моделі розрахунку потреби спирту на стадії планування та фактичні його витрати у виробництві. У статті отримала подальший розвиток теорія планування та обліку виробничої собівартості. RU: В статье рассмотрены аспекты планирования, учета и калькулирования производственной себестоимости в ликеро-водочной промышленности. Основным сырьем является спирт-ректификат, характеризующийся естественными потерями на всех стадиях технологической цепи. Качество ликеро-водочной продукции в значительной степени зависит от качества исходного сырья и основных материалов. Предложены модели расчета потребности спирта на стадии планирования и фактические его затраты в производстве. В статье получила дальнейшее развитие теория планирования и учета производственной себестоимости EN: The article discusses aspects of planning, accounting and calculation of production costs in the alcoholic beverage industry. The main raw material is alcohol-rectified, characterized by the natural losses at all stages of the technological chain. The quality of alcoholic beverages largely depends on the quality of raw materials and basic materials. The proposed model is the calculation of the needs of alcohol at the planning stage and the actual cost in production. The article received the further development of the theory of planning and accounting of production costs |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1205 |
Інші ідентифікатори: | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/4_2016/82.pdf |
Розташовується у зібраннях: | № 4 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osadcha.pdf | 215,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.