Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12729
Назва: Стратегія виходу підприємства ТОВ «Малбі Фудс» на міжнародний ринок кондитерських послуг
Автори: Мосієнко, Дар’я
Морозова, Світлана Анатоліївна (керівник)
Ключові слова: ринок кондитерських виробів
шоколадна фабрика
кондитерські вироби
міжнародний ринок
підприємство
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"
Бібліографічний опис: Мосієнко Д. Стратегія виходу підприємства ТОВ «Малбі Фудс» на міжнародний ринок кондитерських послуг : магіст. робота : 292 Міжнародні економічні відносини / Дар’я Мосієнко ; керівник С. А. Морозова. – Дніпро, 2023. – 160 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12729
Розташовується у зібраннях:292 Міжнародні економічні відносини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mosiienko. Prezentatsiia.pdf
  Restricted Access
1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Mosiienko.docx
  Restricted Access
10,95 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.