Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12997
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДроженко, К. О.-
dc.contributor.otherГільов, Володимир Володимирович (науковий керівник)-
dc.date.accessioned2024-05-22T07:40:08Z-
dc.date.available2024-05-22T07:40:08Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationДроженко К. О. Екологічна безпека харчової продукції / К. О. Дроженко; наук. керівник: В. В. Гільов // Безпека життєдіяльності в XXI столітті: XX Всеукраїнська студ. наук.-прак. конференція, (17 – 18 квітня 2024, Дніпро) : тез. доп. / ред. А. С. Бєліков. – Дніпро: ПДАБА, 2024. – С. 58-59uk_UA
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12997-
dc.description.abstractUK: Екологічна безпека харчової продукціїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПридніпровська державна академія будівництва та архітектуриuk_UA
dc.subjectекологічна безпекаuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.titleЕкологічна безпека харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дроженко1.pdf249,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.