Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСопільняк, Вікторія-
dc.contributor.otherАміруллоєва, Наталя Валеріївна (науковий керівник)-
dc.date.accessioned2024-05-27T08:57:23Z-
dc.date.available2024-05-27T08:57:23Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationСопільняк В. Аналіз харчових продуктів / В. Сопільняк; наук. керівник: Н. В. Аміруллоєва // Безпека життєдіяльності в XXI столітті: XX Всеукраїнська студ. наук.-прак. конференція, (17 – 18 квітня 2024, Дніпро) : тез. доп. / ред. А. С. Бєліков. – Дніпро: ПДАБА, 2024. – С. 55-58uk_UA
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030-
dc.description.abstractUK: Аналіз харчових продуктівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПридніпровська державна академія будівництва та архітектуриuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectхарчові продукціїuk_UA
dc.titleАналіз харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сопільняк.pdf263,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.