Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сопільняк, Вікторія | - |
dc.contributor.other | Аміруллоєва, Наталя Валеріївна (науковий керівник) | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-27T08:57:23Z | - |
dc.date.available | 2024-05-27T08:57:23Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Сопільняк В. Аналіз харчових продуктів / В. Сопільняк; наук. керівник: Н. В. Аміруллоєва // Безпека життєдіяльності в XXI столітті: XX Всеукраїнська студ. наук.-прак. конференція, (17 – 18 квітня 2024, Дніпро) : тез. доп. / ред. А. С. Бєліков. – Дніпро: ПДАБА, 2024. – С. 55-58 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030 | - |
dc.description.abstract | UK: Аналіз харчових продуктів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Придніпровська державна академія будівництва та архітектури | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | харчові продукції | uk_UA |
dc.title | Аналіз харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сопільняк.pdf | 263,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.