Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030
Назва: Аналіз харчових продуктів
Автори: Сопільняк, Вікторія
Аміруллоєва, Наталя Валеріївна (науковий керівник)
Ключові слова: аналіз
харчові продукції
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Придніпровська державна академія будівництва та архітектури
Бібліографічний опис: Сопільняк В. Аналіз харчових продуктів / В. Сопільняк; наук. керівник: Н. В. Аміруллоєва // Безпека життєдіяльності в XXI столітті: XX Всеукраїнська студ. наук.-прак. конференція, (17 – 18 квітня 2024, Дніпро) : тез. доп. / ред. А. С. Бєліков. – Дніпро: ПДАБА, 2024. – С. 55-58
Короткий огляд (реферат): UK: Аналіз харчових продуктів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сопільняк.pdf263,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.