Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030
Назва: | Аналіз харчових продуктів |
Автори: | Сопільняк, Вікторія Аміруллоєва, Наталя Валеріївна (науковий керівник) |
Ключові слова: | аналіз харчові продукції |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Придніпровська державна академія будівництва та архітектури |
Бібліографічний опис: | Сопільняк В. Аналіз харчових продуктів / В. Сопільняк; наук. керівник: Н. В. Аміруллоєва // Безпека життєдіяльності в XXI столітті: XX Всеукраїнська студ. наук.-прак. конференція, (17 – 18 квітня 2024, Дніпро) : тез. доп. / ред. А. С. Бєліков. – Дніпро: ПДАБА, 2024. – С. 55-58 |
Короткий огляд (реферат): | UK: Аналіз харчових продуктів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13030 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сопільняк.pdf | 263,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.