Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗахарченко, Ю. І.-
dc.contributor.authorЗахарченко, Ю. И.-
dc.contributor.authorZakharchenko, Yu.-
dc.contributor.authorЗанора, Володимир Олександрович-
dc.contributor.authorЗанора, Владимир Александрович-
dc.contributor.authorZanora, Volodymyr-
dc.date.accessioned2019-09-16T10:54:18Z-
dc.date.available2019-09-16T10:54:18Z-
dc.date.issued2016-12-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/5_2016/24.pdf-
dc.identifier.citationЗахарченко Ю. І. Стратегічне управління: узагальнення різновидів стратегій підприємств готельно-ресторанного господарства / Ю. І. Захарченко, В. О. Занора // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 5. – С. 124-130.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1350-
dc.description.abstractUK: У статті обґрунтовано необхідність систематизації різновидів стратегій підприємств готельноресторанного господарства. Узагальнено основні види стратегій підприємств готельно-ресторанного господарства за п’ятнадцятьма класифікаційними ознаками. Розглянуто шістдесят сім стратегій, що використовують підприємства готельно-ресторанного господарства, орієнтуючись на стабільну та ефективну діяльність; стисло висвітлено їхню сутність та зміст.en_US
dc.description.abstractRU: В статье обоснована необходимость систематизации разновидностей стратегий предприятий гостинично-ресторанного хозяйства. Обобщены основные виды стратегий предприятий гостинично-ресторанного хозяйства по пятнадцати классификационным признакам. Рассмотрены шестьдесят семь стратегий, которые используют предприятия гостинично-ресторанного хозяйства, ориентируясь на стабильную и эффективную деятельность; кратко освещены их сущность и содержание.-
dc.description.abstractEN: Given the fact that the strategy is a basic component of strategically management theory, processing problems of the methodological foundations in this area are actually and practically important for domestic enterprises of hotel and restaurant business. The above is due to focus on effective enterprises activities, providing the opportunity to realize their main goal of the functioning. Formed a systematic classification of varieties of strategies based on consideration of fifteen classification attributes, which classified sixty seven kinds of strategies. Provides a brief description of each type of strategies, their content. Classification of strategies, firstly, gives a clear understanding of what strategies are used enterprises today on the market, and secondly, allows senior management choose the appropriate type of strategy in view of the situation in which the enterprise is functioning, which leads to the need to consider factors that influence its activity.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectстратегіяen_US
dc.subjectстратегічне управлінняen_US
dc.subjectстратегія підприємстваen_US
dc.subjectкласифікаціяen_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.subjectстратегияen_US
dc.subjectстратегическое управлениеen_US
dc.subjectстратегия предприятияen_US
dc.subjectклассификацияen_US
dc.subjectгостинично-ресторанное хозяйствоen_US
dc.subjectstrategyen_US
dc.subjectstrategically managementen_US
dc.subjectenterprises strategyen_US
dc.subjectclassificationen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.titleСтратегічне управління: узагальнення різновидів стратегій підприємств готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeСтратегическое управление: обобщение разновидностей стратегий предприятий гостинично-ресторанного хозяйстваen_US
dc.title.alternativeStrategically management: generalization strategies of enterprises of hotel and restaurant businessen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 5

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zakharchenko.pdf215,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.