Please use this identifier to cite or link to this item:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13720
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свічкар, Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Олініченко, Ірина Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-23T10:55:58Z | - |
dc.date.available | 2024-09-23T10:55:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Бізнес-аналіз» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінансове управління бізнесом» ден. та заоч. форм навчання / Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури ; уклад.: Н. М. Свічкар, І. В. Олініченко. – Дніпро, 2024. – 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13720 | - |
dc.description.abstract | UK: У методичних вказівках викладено основні вимоги до оформлення курсової роботи, наведені варіанти теоретичних та практичних завдань, представлена методика виконання практичних задач. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Придніпровська державна академія будівництва та архітектури | uk_UA |
dc.subject | бізнес-аналіз | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Бізнес-аналіз» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінансове управління бізнесом» денної та заочної форм навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
Appears in Collections: | Кафедра девелопменту нерухомості, фінансів, обліку та маркетингу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МВ_КУРС_Бізнес-аналіз 2024.docx Restricted Access | 239,52 kB | Microsoft Word XML | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.