Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1394
Назва: Technical science multifractalanalysis of the steel У8 structure
Інші назви: Технічний науковий мультифрактальний аналіз структури стали У8
Технический научный мультифрактальный анализ структуры стали У8
Автори: Parhomenko, Olena
Пархоменко, Олена Федорівна
Пархоменко, Елена Федоровна
Volchuk, Volodymyr
Волчук, Володимир Миколайович
Волчук, Владимир Николаевич
Ключові слова: steel У8
bainite
martensite
multifractal
hardness
coefficient of sensitivity
сталь У8
бейніт
мартенсит
мультифрактал
твердість
коефіцієнт чутливості
бейнит
твердость
коэффициент чувствительности
Дата публікації: 2019
Видавництво: Accent graphics communications publishing
Бібліографічний опис: Parhomenko O. F. Technical science multifractalanalysis of the steel У8 structure / O. F. Parhomenko, V. M. Volchuk // The 9th International conference "Science and society", February 1, 2019 / Accent graphics communications publishing. – Hamilton, Canada, 2019. – P. 331-342
Короткий огляд (реферат): EN: The results obtained indicate the sensitivity of the quality indicators of carbon steels, for example, steel У8, to dimensional estimates of the structure elements. Such an approach allows one to build a forecast of the qualitative characteristics of carbon steels on the basis of a multifractal analysis of their structure
UK: Отримані результати свідчать про чутливість показників якості вуглецевих сталей, на прикладі сталі У8, до оцінок розмірностейелементів структури. Подібний підхід дозволяє будувати прогноз якісних характеристик вуглецевих сталей на підставі мультифрактального аналізу їх структури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1394
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Volchuk_CANADA_HAMILTON_01.02.2019.pdf4,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.