Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14272
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Качур, Віктор | - |
dc.contributor.other | Волчук, Володимир Миколайович (науковий керівник) | - |
dc.contributor.other | Тютєрєв, Ігор Анатолійович (науковий керівник) | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-18T09:11:31Z | - |
dc.date.available | 2024-12-18T09:11:31Z | - |
dc.date.issued | 2023-03 | - |
dc.identifier.citation | Качур В. Оцінка впливу параметрів мікроструктури на властивості сталі ШХ15 / В. Качур; наук. керівники: І. А. Тютєрєв. В. М. Волчук // Матеріали наук.-практ. конференції студ., аспір. і молодих вчених, 27-28 березня 2023 р. – Дніпро : ПДАБА, 2023. – С. 512-513 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14272 | - |
dc.description.abstract | UK: Підшипникові сталі можуть включати широкий спектр складів, кожен з яких спеціалізований з точки зору обраного або економічно вигідного способу обробки конкретного виробника підшипників. Спільним їм є необхідність ретельного виробництва сталі підтримки чистоти сталі, яка потрібна збільшення терміну служби підшипників. У міру того, як вимоги до застосування підшипників зростають, сталі можуть бути виготовлені з використанням таких передових методів, як плавка у вакуумі, щоб ще більше уникнути неметалічних включень в сталі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Придніпровська державна академія будівництва та архітектури | uk_UA |
dc.subject | параметри | uk_UA |
dc.subject | мікроструктура | uk_UA |
dc.subject | сталь ШХ15 | uk_UA |
dc.subject | підшипникові сталі | uk_UA |
dc.title | Оцінка впливу параметрів мікроструктури на властивості сталі ШХ15 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kachur.pdf | 524,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.