Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБарвінок, Р. В.-
dc.contributor.authorСердюков, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2025-03-19T07:51:43Z-
dc.date.available2025-03-19T07:51:43Z-
dc.date.issued2024-04-25-
dc.identifier.citationБарвінок Р. В. Вплив шкідливого харчування на здоров'я студентів / Р. В. Барвінок, А. М. Сердюков // Матеріали V науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, (25−26 квітня 2024, Дніпро) : зб. тез. - Дніпро : ПДАБА, 2024. – С. 270-272uk_UA
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14957-
dc.description.abstractUK: Достатнє та збалансоване харчування є невіддільною складовою здорового способу життя, визначальним чинником формування і розвитку фізично, морально- та духовно- повноцінної особистості. Згідно з інформацією ВООЗ, близько 2/3 передчасних смертей і 1/3 всього тягаря хвороб у дорослих зумовлені станом здоров'я та способом життя, які формуються ще у дитячому віці [2]. Нездорове харчування, низький рівень фізичної активності, споживання алкоголю й тютюнопаління, стрес, розумове перенавантаження є безумовними чинниками ризику виникнення небезпечних хвороб як у молодому віці, так і у подальшому дорослому житті. Сучасна студентська молодь, на жаль, не усвідомлює, що якраз здорове харчування та достатній рівень фізичної активності є абсолютно необхідними передумовами якості й належної тривалості життя у майбутньому. Саме через це кожен студент повинен володіти необхідними відомостями про харчування, складові їжі, а також про їх роль у життєдіяльності здорового та хворого організму. Задоволення собою, гармонія зі своїм тілом, уміння прислухатися до свого організму та його потреб, чудове самопочуття ‒ ось ті цінності, які неможливо мати без здорового харчування, на що слід постійно орієнтувати молодь. Таким чином, у сучасних умовах проблема харчування студентської молоді є актуальною.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПридніпровська державна академія будівництва та архітектуриuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectздоров'я молодіuk_UA
dc.subjectшкідливі продуктиuk_UA
dc.titleВплив шкідливого харчування на здоров'я студентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Барвінок.pdf369,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.