Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14957
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Барвінок, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Сердюков, Андрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-19T07:51:43Z | - |
dc.date.available | 2025-03-19T07:51:43Z | - |
dc.date.issued | 2024-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Барвінок Р. В. Вплив шкідливого харчування на здоров'я студентів / Р. В. Барвінок, А. М. Сердюков // Матеріали V науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, (25−26 квітня 2024, Дніпро) : зб. тез. - Дніпро : ПДАБА, 2024. – С. 270-272 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14957 | - |
dc.description.abstract | UK: Достатнє та збалансоване харчування є невіддільною складовою здорового способу життя, визначальним чинником формування і розвитку фізично, морально- та духовно- повноцінної особистості. Згідно з інформацією ВООЗ, близько 2/3 передчасних смертей і 1/3 всього тягаря хвороб у дорослих зумовлені станом здоров'я та способом життя, які формуються ще у дитячому віці [2]. Нездорове харчування, низький рівень фізичної активності, споживання алкоголю й тютюнопаління, стрес, розумове перенавантаження є безумовними чинниками ризику виникнення небезпечних хвороб як у молодому віці, так і у подальшому дорослому житті. Сучасна студентська молодь, на жаль, не усвідомлює, що якраз здорове харчування та достатній рівень фізичної активності є абсолютно необхідними передумовами якості й належної тривалості життя у майбутньому. Саме через це кожен студент повинен володіти необхідними відомостями про харчування, складові їжі, а також про їх роль у життєдіяльності здорового та хворого організму. Задоволення собою, гармонія зі своїм тілом, уміння прислухатися до свого організму та його потреб, чудове самопочуття ‒ ось ті цінності, які неможливо мати без здорового харчування, на що слід постійно орієнтувати молодь. Таким чином, у сучасних умовах проблема харчування студентської молоді є актуальною. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Придніпровська державна академія будівництва та архітектури | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | здоров'я молоді | uk_UA |
dc.subject | шкідливі продукти | uk_UA |
dc.title | Вплив шкідливого харчування на здоров'я студентів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Барвінок.pdf | 369,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.