Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазакова, Д. В.-
dc.contributor.authorШиян, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-03-26T09:23:08Z-
dc.date.available2025-03-26T09:23:08Z-
dc.date.issued2024-04-25-
dc.identifier.citationКазакова Д. В. Вплив здорового харчування на фізичний стан / Д. В. Казакова, О. В. Шиян // Матеріали V науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, (25−26 квітня 2024, Дніпро) : зб. тез. – Дніпро : ПДАБА, 2024. – С. 274-276uk_UA
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/14996-
dc.description.abstractUK: Здорове харчування (здорова дієта) — це харчування, яке забезпечує ріст, нормальний розвиток і життєдіяльність людини, що сприяє зміцненню її здоров'я, попереджає розвиток захворювань та сприяє здоровому довголіттю та омолодженню. Дотримання рекомендацій здорового харчування в поєднанні з регулярними фізичними вправами є основою здорового способу життя та зменшує ризик хронічних захворювань, таких як ожиріння, серцево-судинні захворювання, діабет, гіпертонічна хвороба, інфекційні хвороби, онкопатології тощо. Регулярне споживання фруктів та овочів, горіхів, цільнозернових продуктів, клітковини, жирної морської риби та омега-3 жирних кислот, рослинного білку, оливкової олії знижує ризики багатьох хронічних захворювань та смертності від них. Саме тому дослідження здорового харчування та його впливу на фізичний стан, є актуальною проблемою сьогодення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПридніпровська державна академія будівництва та архітектуриuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectздоровий спосіб життяuk_UA
dc.subjectфізичний стан організмуuk_UA
dc.titleВплив здорового харчування на фізичний станuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Казакова.pdf367,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.