Please use this identifier to cite or link to this item:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/15378
Title: | Методичні рекомендації до проведення виробничої практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ОПП «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» |
Authors: | Дехта, Тетяна Миколаївна Бондаренко, Сергій Вадимович Василенко, Світлана Володимирівна |
Keywords: | технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | ННІ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" Український державний університет науки і технологій |
Citation: | Методичні рекомендації до проведення виробничої практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ОПП «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» / Укр. держ. ун-т науки і технол.; ННІ «Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури»; уклад.: Т. М. Дехта, С. В. Бондаренко, С. В. Василенко. – Дніпро: УДУНТ, ННІ ПДАБА, 2025. – 28 с. |
Abstract: | UK: У методичних рекомендаціях приведена програма виробничої практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, яка передбачена навчальним планом ОПП «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів». Наведені мета, задачі та зміст практики, вимоги до складання звіту, правила техніки безпеки. Вказано тривалість навчальної практики та семестр її проведення. Програма практики складена на основі затвердженого робочого навчального плану. Методичні рекомендації призначені для здобувачів денної форми навчання. |
URI: | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/15378 |
Appears in Collections: | Кафедра технології будівельних матеріалів, виробів та конструкцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР_ВП_3 курс (ТБК) 2025.doc Restricted Access | 222,5 kB | Microsoft Word | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.