Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/16194
Назва: Особливості процесів гідратації гіпсових систем, модифікованих поверхнево-активними речовинами
Інші назви: Peculiarities of the hydration processes of gypsum systems modified with surface-active substances
Автори: Дерев’янко, Віктор Миколайович
Derevianko, Viktor
Кондратьєва, Наталія Вікторівна
Kondratieva, Natalia
Гришко, Ганна Миколаївна
Hryshko, Hanna
Мороз, Ліна Вікторівна
Lina, Moroz
Ключові слова: гіпсові системи
гіпсові в'яжучі
затверділа структура
гідратація
модифікатори
поверхнево-активні речовини
gypsum systems
gypsum binders
hardened structure
hydration
modifiers
surfactants
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеська державна академія будівництва та архітектури
Бібліографічний опис: Особенности процессов гидратации гипсовых систем, модифицированных поверхностно-активными веществами / В. Н. Деревянко, Н. В. Кондратьева, А. Н. Гришко, Л. В. Мороз // Моделювання та оптимізація будівельних композитів : матеріали міжнар. семінару, (Одеса, 21-22 листопада 2019 р.). – Одеса : ОДАБА 2019. – С. 31 – 34
Короткий огляд (реферат): UK: Автори виявили, що: (а) структуроутворення відбувається при збільшенні концентрації розчину при вищій швидкості виділення тепла; (б) швидкість структуроутворення можна модифікувати шляхом зміни як поверхневої енергії кристалів, так і концентрації розчинів за допомогою ПАР.
EN: The authors have found that: (a) structure formation occurs with an increased concentration of solution at a higher rate of heat release; (b) structure formation rate can be modified by changing both surface energy of the crystals and the concentration of solutions by means of surfactants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/16194
ISBN: ISBN 978-617-7195-29-9
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерев’янко.pdf2,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.