Please use this identifier to cite or link to this item: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1630
Title: Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України
Other Titles: Сертификация продукции как один из основных способов повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий Украины
The products certification as one of basic methods of competitiveness increase of Ukrainian dairy enterprises
Authors: Балковська, Варвара Віталіївна
Балковская, Варвара Витальевна
Balkovska, Varvara
Keywords: конкурентоспроможність
конкурентна перевага
якість
молокопереробна галузь промисловості
екологічна сертифікація
органічна сертифікація
конкурентоспособность
конкурентное преимущество
качество
молокоперерабатывающая отрасль промышленности
экологическая сертификация
органическая сертификация
competitiveness
competitive edge
quality
dairy industry
ecological certification
organic certification
Issue Date: Sep-2017
Citation: Балковська В. В. Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. В. Балковська // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 81-86.
Abstract: UK: На сучасному етапі розвитку економіки України молокопереробні підприємства функціонують в умовах жорсткої конкуренції, саме тому для них важливо використовувати усі можливі конкурентні переваги. Однією з таких конкурентних переваг є отримання екологічних та органічних сертифікатів. У статті визначено різницю між екологічною та органічною сертифікацією, а також можливості їх здійснення для виробників молочної продукції в Україні
RU: На современном этапе развития экономики Украины молокоперерабатывающие предприятия функционируют в условиях жесткой конкуренции, именно поэтому для них важно использовать все возможные конкурентные преимущества. Одним из таких конкурентных преимуществ является получение экологических и органических сертификатов. В статье определена разница между экологической и органической сертификацией, а также возможности их осуществления для производителей молочной продукции в Украине.
EN: On the modern stage of development of Ukraine economy dairy enterprises function in the conditions of hard competition, for this reason it is important for them to use all possible competitive edges. One of such competitive edges there is a receipt of ecological and organic certificates. In the article a difference between an ecological and organic certification and possibilities of their realization are certain for the producers of dairy products in Ukraine.
URI: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1630
Other Identifiers: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/17.pdf
Appears in Collections:№ 4 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Balkovska.pdf310,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.