Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалковська, Варвара Віталіївна-
dc.contributor.authorБалковская, Варвара Витальевна-
dc.contributor.authorBalkovska, Varvara-
dc.date.accessioned2019-10-11T08:28:31Z-
dc.date.available2019-10-11T08:28:31Z-
dc.date.issued2017-09-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/17.pdf-
dc.identifier.citationБалковська В. В. Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. В. Балковська // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 81-86.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1630-
dc.description.abstractUK: На сучасному етапі розвитку економіки України молокопереробні підприємства функціонують в умовах жорсткої конкуренції, саме тому для них важливо використовувати усі можливі конкурентні переваги. Однією з таких конкурентних переваг є отримання екологічних та органічних сертифікатів. У статті визначено різницю між екологічною та органічною сертифікацією, а також можливості їх здійснення для виробників молочної продукції в Україніen_US
dc.description.abstractRU: На современном этапе развития экономики Украины молокоперерабатывающие предприятия функционируют в условиях жесткой конкуренции, именно поэтому для них важно использовать все возможные конкурентные преимущества. Одним из таких конкурентных преимуществ является получение экологических и органических сертификатов. В статье определена разница между экологической и органической сертификацией, а также возможности их осуществления для производителей молочной продукции в Украине.-
dc.description.abstractEN: On the modern stage of development of Ukraine economy dairy enterprises function in the conditions of hard competition, for this reason it is important for them to use all possible competitive edges. One of such competitive edges there is a receipt of ecological and organic certificates. In the article a difference between an ecological and organic certification and possibilities of their realization are certain for the producers of dairy products in Ukraine.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконкурентна перевагаen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectмолокопереробна галузь промисловостіen_US
dc.subjectекологічна сертифікаціяen_US
dc.subjectорганічна сертифікаціяen_US
dc.subjectконкурентоспособностьen_US
dc.subjectконкурентное преимуществоen_US
dc.subjectкачествоen_US
dc.subjectмолокоперерабатывающая отрасль промышленностиen_US
dc.subjectэкологическая сертификацияen_US
dc.subjectорганическая сертификацияen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectcompetitive edgeen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectdairy industryen_US
dc.subjectecological certificationen_US
dc.subjectorganic certificationen_US
dc.titleСертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств Україниen_US
dc.title.alternativeСертификация продукции как один из основных способов повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий Украиныen_US
dc.title.alternativeThe products certification as one of basic methods of competitiveness increase of Ukrainian dairy enterprisesen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 4 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Balkovska.pdf310,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.