Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1706
Назва: Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі
Інші назви: Управление финансовыми потоками на предприятиях гостинично-ресторанной отрасли
Management of financial flows at enterprises of hotel restaurant
Автори: Брюшкова, Наталія Олексіївна
Брюшкова, Наталья Алексеевна
Briushkova, Nataliia
Березовська, В. Ю.
Березовская, В. Ю.
Berezovska, V.
Ключові слова: фінансові потоки
грошові потоки
підприємства готельно-ресторанної галузі
оптимізація управління фінансовими потоками
механізми управління фінансовими потоками
финансовые потоки
денежные потоки
предприятия гостинично-ресторанной отрасли
оптимизация управления финансовыми потоками
механизмы управления финансовыми потоками
financial flows
cash flows
enterprises of the hotel and restaurant industry
optimization of financial flows management
mechanisms of financial flows management
Дата публікації: лют-2018
Бібліографічний опис: Брюшкова Н. О. Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі / Н. О. Брюшкова, В. Ю. Березовська // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 44-47.
Короткий огляд (реферат): UK: У статті проаналізовано сутність понять «грошовий потік» та «фінансовий потік», визначено відмінність між ними. Досліджено теоретичні аспекти управління фінансовими потоками підприємств готельно-ресторанної галузі, головні фактори та параметри, що його визначають. Визначено можливості оптимізації фінансових потоків на підприємстві з урахуванням специфіки галузі.
RU: В статье проанализирована сущность понятий «денежный поток» и «финансовый поток», определена разница между ними. Исследованы теоретические аспекты управления финансовыми потоками предприятий гостинично-ресторанной отрасли, главные факторы и параметры, его определяющие. Определены возможности oптимизации финансовых потоков на предприятии с учетом специфики отрасли.
EN: The article analyzes the essence of the notions of «cash flow» and «financial flow», the distinction between them is determined. The theoretical aspects of management of financial flows of hotel and restaurant industry enterprises, main factors and parameters that determine it are investigated. The possibilities of optimization of financial flows at the enterprise are determined, taking into account the specifics of the industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1706
Інші ідентифікатори: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/09.pdf
Розташовується у зібраннях:№ 1 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Briushkova.pdf186,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.