Please use this identifier to cite or link to this item: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1706
Title: Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі
Other Titles: Управление финансовыми потоками на предприятиях гостинично-ресторанной отрасли
Management of financial flows at enterprises of hotel restaurant
Authors: Брюшкова, Наталія Олексіївна
Брюшкова, Наталья Алексеевна
Briushkova, Nataliia
Березовська, В. Ю.
Березовская, В. Ю.
Berezovska, V.
Keywords: фінансові потоки
грошові потоки
підприємства готельно-ресторанної галузі
оптимізація управління фінансовими потоками
механізми управління фінансовими потоками
финансовые потоки
денежные потоки
предприятия гостинично-ресторанной отрасли
оптимизация управления финансовыми потоками
механизмы управления финансовыми потоками
financial flows
cash flows
enterprises of the hotel and restaurant industry
optimization of financial flows management
mechanisms of financial flows management
Issue Date: Feb-2018
Citation: Брюшкова Н. О. Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі / Н. О. Брюшкова, В. Ю. Березовська // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 44-47.
Abstract: UK: У статті проаналізовано сутність понять «грошовий потік» та «фінансовий потік», визначено відмінність між ними. Досліджено теоретичні аспекти управління фінансовими потоками підприємств готельно-ресторанної галузі, головні фактори та параметри, що його визначають. Визначено можливості оптимізації фінансових потоків на підприємстві з урахуванням специфіки галузі.
RU: В статье проанализирована сущность понятий «денежный поток» и «финансовый поток», определена разница между ними. Исследованы теоретические аспекты управления финансовыми потоками предприятий гостинично-ресторанной отрасли, главные факторы и параметры, его определяющие. Определены возможности oптимизации финансовых потоков на предприятии с учетом специфики отрасли.
EN: The article analyzes the essence of the notions of «cash flow» and «financial flow», the distinction between them is determined. The theoretical aspects of management of financial flows of hotel and restaurant industry enterprises, main factors and parameters that determine it are investigated. The possibilities of optimization of financial flows at the enterprise are determined, taking into account the specifics of the industry.
URI: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1706
Other Identifiers: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/09.pdf
Appears in Collections:№ 1 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Briushkova.pdf186,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.