Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1706
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрюшкова, Наталія Олексіївна-
dc.contributor.authorБрюшкова, Наталья Алексеевна-
dc.contributor.authorBriushkova, Nataliia-
dc.contributor.authorБерезовська, В. Ю.-
dc.contributor.authorБерезовская, В. Ю.-
dc.contributor.authorBerezovska, V.-
dc.date.accessioned2019-10-21T06:37:24Z-
dc.date.available2019-10-21T06:37:24Z-
dc.date.issued2018-02-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/09.pdf-
dc.identifier.citationБрюшкова Н. О. Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі / Н. О. Брюшкова, В. Ю. Березовська // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 44-47.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1706-
dc.description.abstractUK: У статті проаналізовано сутність понять «грошовий потік» та «фінансовий потік», визначено відмінність між ними. Досліджено теоретичні аспекти управління фінансовими потоками підприємств готельно-ресторанної галузі, головні фактори та параметри, що його визначають. Визначено можливості оптимізації фінансових потоків на підприємстві з урахуванням специфіки галузі.en_US
dc.description.abstractRU: В статье проанализирована сущность понятий «денежный поток» и «финансовый поток», определена разница между ними. Исследованы теоретические аспекты управления финансовыми потоками предприятий гостинично-ресторанной отрасли, главные факторы и параметры, его определяющие. Определены возможности oптимизации финансовых потоков на предприятии с учетом специфики отрасли.-
dc.description.abstractEN: The article analyzes the essence of the notions of «cash flow» and «financial flow», the distinction between them is determined. The theoretical aspects of management of financial flows of hotel and restaurant industry enterprises, main factors and parameters that determine it are investigated. The possibilities of optimization of financial flows at the enterprise are determined, taking into account the specifics of the industry.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectфінансові потокиen_US
dc.subjectгрошові потокиen_US
dc.subjectпідприємства готельно-ресторанної галузіen_US
dc.subjectоптимізація управління фінансовими потокамиen_US
dc.subjectмеханізми управління фінансовими потокамиen_US
dc.subjectфинансовые потокиen_US
dc.subjectденежные потокиen_US
dc.subjectпредприятия гостинично-ресторанной отраслиen_US
dc.subjectоптимизация управления финансовыми потокамиen_US
dc.subjectмеханизмы управления финансовыми потокамиen_US
dc.subjectfinancial flowsen_US
dc.subjectcash flowsen_US
dc.subjectenterprises of the hotel and restaurant industryen_US
dc.subjectoptimization of financial flows managementen_US
dc.subjectmechanisms of financial flows managementen_US
dc.titleУправління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузіen_US
dc.title.alternativeУправление финансовыми потоками на предприятиях гостинично-ресторанной отраслиen_US
dc.title.alternativeManagement of financial flows at enterprises of hotel restauranten_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 1 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Briushkova.pdf186,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.