Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1719
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алексєєва, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Алексеева, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Aleksieieva, T. | - |
dc.contributor.author | Обозна, Альона Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Алёна Алексеевна | - |
dc.contributor.author | Obozna, Alona | - |
dc.contributor.author | Шабельник, Наталія М. | - |
dc.contributor.author | Шабельник, Наталья М. | - |
dc.contributor.author | Shabelnyk, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-21T12:24:10Z | - |
dc.date.available | 2019-10-21T12:24:10Z | - |
dc.date.issued | 2018-03 | - |
dc.identifier | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/13_2018/22.pdf | - |
dc.identifier.citation | Алексєєва Т. А. Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Т. А. Алексєєва, А. О. Обозна, Н. М. Шабельник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 13. – С. 120-123. | en_US |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1719 | - |
dc.description.abstract | UK: Розглянуто вдoскoналення іннoваційних напрямів рoзвитку на підприємствах гoтельно-ресторанногo бізнесу. Прoведено aнaліз іннoвацій у сфері ресторанного господарства та визначенo ймoвірні переваги від їх упровaдження. Проaнaлізованo інновaційні процеси в готельно-ресторанному бізнесі. Дoсліджено напрями розвитку та застосування інноваційних процесів у господарській діяльності закладів гoтельнo-ресторанного бізнесу та туризму. Рoзкрито значення впровадження інновацій на підприємствах. | en_US |
dc.description.abstract | RU: Рассмотрено усовершенствование инновационных направлений развития на предприятиях гостиничного и ресторанного бизнеса. Проведен анализ инноваций в сфере ресторанного хозяйства и определены вероятные преимущества от их внедрения. Проанализированы инновационные процессы в гостиничном и ресторанном бизнесе. Разработаны направления развития и применения инновационных процессов в хозяйственной деятельности предприятий гостиничного и ресторанного бизнеса и туризма. Выявлена важность внедрения инноваций на предприятиях. | - |
dc.description.abstract | EN: Improvement of innovative directions of development at the enterprises of hotel and restaurant business is considered. The analysis of innovations in the sphere of restaurant economy was conducted and probable advantages from their introduction were determined. The innovative processes in the hotel and restaurant business are analyzed. The directions of development and application of innovative processes in the economic activity of establishments of hotel and restaurant business and tourism are explored. The importance of introducing innovations at enterprises is revealed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | інновація | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | інноваційний потенціал | en_US |
dc.subject | технологічні інновації | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємств | en_US |
dc.subject | инновация | en_US |
dc.subject | гостинично-ресторанный бизнес | en_US |
dc.subject | инновационный потенциал | en_US |
dc.subject | технологические инновации | en_US |
dc.subject | инновационный продукт | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.subject | hotel and restaurant business | en_US |
dc.subject | innovative potential | en_US |
dc.subject | technological innovations | en_US |
dc.subject | innovative product | en_US |
dc.title | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні | en_US |
dc.title.alternative | Современные тенденции развития гостинично-ресторанного бизнеса в Украине | en_US |
dc.title.alternative | Modern trends for development of hotel restaurant business in Ukraine | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | № 2 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aleksieieva.pdf | 175,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.