Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1807
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЩербина, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЩербина, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorShcherbyna, Olha-
dc.date.accessioned2019-10-31T09:14:21Z-
dc.date.available2019-10-31T09:14:21Z-
dc.date.issued2017-09-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/28.pdf-
dc.identifier.citationЩербина О. В. Планування витрат для потреб управлінського обліку на борошномельних підприємствах / О. В. Щербина // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 140-145.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1807-
dc.description.abstractUK: У статті розглядаються прийоми планування витрат для потреб управлінського обліку і калькуляції, які відображають організаційно-технологічні особливості борошномельного виробництва. Пропонуються раціональна організація та методика розподілу виробничих витрат між окремими етапами виробничого процесу з урахуванням їх специфіки. Автором визначено основні етапи планування витрат, а також порядок групування витрат для потреб калькуляції та звітності. Розкриваються основні задачі та інструменти планування витратen_US
dc.description.abstractRU: В статье рассматриваются приемы планирования затрат для нужд управленческого учета и калькуляции, которые отражают организационно-технологические особенности мукомольного производства. Предлагаются рациональная организация и методика распределения издержек производства между отдельными этапами производственного процесса с учетом их специфики. Автором определены основные этапы планирования затрат, а также порядок их группировки для нужд калькуляции и отчетности. Раскрываются основные задачи и инструменты планирования затрат.-
dc.description.abstractEN: The article particularly considered the ways of costs planning for management accounting and culation that reflect the organizational and technological features of flour mill production. Proposed rational organization and the method of distribution of production costs among the separate stages of production process in view of their specificity. The author outlines the main stages of costs planning as well as the procedure of costs grouping for calculation and reporting. The main tasks and the tools of costs planning are given.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectпланування витратen_US
dc.subjectуправлінський облікen_US
dc.subjectкалькулювання собівартостіen_US
dc.subjectборошномельне підприємствоen_US
dc.subjectпланирование издержекen_US
dc.subjectуправленческий учетen_US
dc.subjectкалькулирование себестоимостиen_US
dc.subjectмукомольное предприятиеen_US
dc.subjectcosts planningen_US
dc.subjectmanagement accountingen_US
dc.subjectculation of costen_US
dc.subjectflour-milling factoriesen_US
dc.titleПланування витрат для потреб управлінського обліку на борошномельних підприємствахen_US
dc.title.alternativeПланирование расходов для нужд управленческого учета на мукомольных предприятияхen_US
dc.title.alternativeCosts planning for management accounting at flour mill enterprisesen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 4 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shcherbyna.pdf277,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.