Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1841
Назва: | Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області) |
Інші назви: | Исследование эффективности деятельности предприятий пищевой промышленности (на примере Винницкой области) Investigation of the efficiency of food industry enterprises (example of Vinnytsko region) |
Автори: | Лозовська, Наталя Миколаївна Лозовская, Наталья Николаевна Lozovska, Natalia Рожко, Зоя Павлівна Рожко, Зоя Павловна Rozhko, Zoia |
Ключові слова: | ефект показники ефективності ефективність діяльності підприємства підприємства харчової промисловості виробництво эффект показатели эффективности эффективность деятельности предприятия предприятия пищевой промышленности производство effect performance indicators efficiency of activity of enterprise enterprises of food industry production |
Дата публікації: | лют-2018 |
Бібліографічний опис: | Лозовська Н. М. Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 190-196. |
Короткий огляд (реферат): | UK: Статтю присвячено дослідженню ефективності діяльності сучасних підприємств. Сформульовано визначення поняття ефективності діяльності підприємства. Визначено показники ефективної діяльності
підприємства, виокремлено економічні, соціальні та екологічні показники ефективності діяльності підприємства. У статті здійснено аналіз кількості підприємств в Україні та аналіз обсягів виготовленої продукції в Україні загалом та Вінницькій області зокрема. У статті сформульовані висновки та пропозиції щодо ефективного розвитку підприємств харчової промисловості. RU: Статья посвящена исследованию эффективности деятельности современных предприятий. Сформулировано определение понятия эффективности деятельности предприятия. Определены показатели эффективной деятельности предприятия, выделены экономические, социальные и экологические показатели эффективности деятельности предприятия. В статье проведен анализ количества предприятий в Украине и анализ объемов произведенной продукции в Украине в целом и Винницкой области в частности. Сформулированы выводы и предложения по эффективному развитию предприятий пищевой промышленности. EN: The article is devoted to research of efficiency of activity of modern enterprises. The authors formulate the definition of the concept of the effectiveness of the enterprise. The indicators of effective activity of the enterprise are determined, economic, social and ecological indicators of efficiency of the enterprise are specified. The article analyzes the number of enterprises in Ukraine and analyzes volumes of manufactured products in Ukraine in general and in Vinnytsia region in particular. The article formulates conclusions and suggestions on effective development of food industry enterprises. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1841 |
Інші ідентифікатори: | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/33.pdf |
Розташовується у зібраннях: | № 1 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lozovska.pdf | 386,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.