Please use this identifier to cite or link to this item: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1841
Title: Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області)
Other Titles: Исследование эффективности деятельности предприятий пищевой промышленности (на примере Винницкой области)
Investigation of the efficiency of food industry enterprises (example of Vinnytsko region)
Authors: Лозовська, Наталя Миколаївна
Лозовская, Наталья Николаевна
Lozovska, Natalia
Рожко, Зоя Павлівна
Рожко, Зоя Павловна
Rozhko, Zoia
Keywords: ефект
показники ефективності
ефективність діяльності підприємства
підприємства харчової промисловості
виробництво
эффект
показатели эффективности
эффективность деятельности предприятия
предприятия пищевой промышленности
производство
effect
performance indicators
efficiency of activity of enterprise
enterprises of food industry
production
Issue Date: Feb-2018
Citation: Лозовська Н. М. Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 190-196.
Abstract: UK: Статтю присвячено дослідженню ефективності діяльності сучасних підприємств. Сформульовано визначення поняття ефективності діяльності підприємства. Визначено показники ефективної діяльності підприємства, виокремлено економічні, соціальні та екологічні показники ефективності діяльності підприємства. У статті здійснено аналіз кількості підприємств в Україні та аналіз обсягів виготовленої продукції в Україні загалом та Вінницькій області зокрема. У статті сформульовані висновки та пропозиції щодо ефективного розвитку підприємств харчової промисловості.
RU: Статья посвящена исследованию эффективности деятельности современных предприятий. Сформулировано определение понятия эффективности деятельности предприятия. Определены показатели эффективной деятельности предприятия, выделены экономические, социальные и экологические показатели эффективности деятельности предприятия. В статье проведен анализ количества предприятий в Украине и анализ объемов произведенной продукции в Украине в целом и Винницкой области в частности. Сформулированы выводы и предложения по эффективному развитию предприятий пищевой промышленности.
EN: The article is devoted to research of efficiency of activity of modern enterprises. The authors formulate the definition of the concept of the effectiveness of the enterprise. The indicators of effective activity of the enterprise are determined, economic, social and ecological indicators of efficiency of the enterprise are specified. The article analyzes the number of enterprises in Ukraine and analyzes volumes of manufactured products in Ukraine in general and in Vinnytsia region in particular. The article formulates conclusions and suggestions on effective development of food industry enterprises.
URI: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1841
Other Identifiers: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/33.pdf
Appears in Collections:№ 1 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lozovska.pdf386,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.