Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1841
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозовська, Наталя Миколаївна-
dc.contributor.authorЛозовская, Наталья Николаевна-
dc.contributor.authorLozovska, Natalia-
dc.contributor.authorРожко, Зоя Павлівна-
dc.contributor.authorРожко, Зоя Павловна-
dc.contributor.authorRozhko, Zoia-
dc.date.accessioned2019-11-04T08:33:24Z-
dc.date.available2019-11-04T08:33:24Z-
dc.date.issued2018-02-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/33.pdf-
dc.identifier.citationЛозовська Н. М. Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 190-196.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1841-
dc.description.abstractUK: Статтю присвячено дослідженню ефективності діяльності сучасних підприємств. Сформульовано визначення поняття ефективності діяльності підприємства. Визначено показники ефективної діяльності підприємства, виокремлено економічні, соціальні та екологічні показники ефективності діяльності підприємства. У статті здійснено аналіз кількості підприємств в Україні та аналіз обсягів виготовленої продукції в Україні загалом та Вінницькій області зокрема. У статті сформульовані висновки та пропозиції щодо ефективного розвитку підприємств харчової промисловості.en_US
dc.description.abstractRU: Статья посвящена исследованию эффективности деятельности современных предприятий. Сформулировано определение понятия эффективности деятельности предприятия. Определены показатели эффективной деятельности предприятия, выделены экономические, социальные и экологические показатели эффективности деятельности предприятия. В статье проведен анализ количества предприятий в Украине и анализ объемов произведенной продукции в Украине в целом и Винницкой области в частности. Сформулированы выводы и предложения по эффективному развитию предприятий пищевой промышленности.-
dc.description.abstractEN: The article is devoted to research of efficiency of activity of modern enterprises. The authors formulate the definition of the concept of the effectiveness of the enterprise. The indicators of effective activity of the enterprise are determined, economic, social and ecological indicators of efficiency of the enterprise are specified. The article analyzes the number of enterprises in Ukraine and analyzes volumes of manufactured products in Ukraine in general and in Vinnytsia region in particular. The article formulates conclusions and suggestions on effective development of food industry enterprises.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectефектen_US
dc.subjectпоказники ефективностіen_US
dc.subjectефективність діяльності підприємстваen_US
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectэффектen_US
dc.subjectпоказатели эффективностиen_US
dc.subjectэффективность деятельности предприятияen_US
dc.subjectпредприятия пищевой промышленностиen_US
dc.subjectпроизводствоen_US
dc.subjecteffecten_US
dc.subjectperformance indicatorsen_US
dc.subjectefficiency of activity of enterpriseen_US
dc.subjectenterprises of food industryen_US
dc.subjectproductionen_US
dc.titleДослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області)en_US
dc.title.alternativeИсследование эффективности деятельности предприятий пищевой промышленности (на примере Винницкой области)en_US
dc.title.alternativeInvestigation of the efficiency of food industry enterprises (example of Vinnytsko region)en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 1 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lozovska.pdf386,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.