Please use this identifier to cite or link to this item:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1901
Title: | Сучасні трансформації світової сфери туризму |
Other Titles: | Современные трансформации мировой сферы туризма Modern transformations of world tourist sphere |
Authors: | Бєлікова, Марина Володимирівна Беликова, Марина Владимировна Bielikova, Maryna Прусс, Вікторія Леонідівна Прусс, Виктория Леонидовна Pruss, Viktoriia |
Keywords: | туризм туристичні напрямки туристичні послуги ресторани готелі музеї туристические направления туристические услуги рестораны музеи tourism гостиницы tourist destinations tourist services restaurants museums hotels |
Issue Date: | Dec-2018 |
Citation: | Бєлікова М. В. Сучасні трансформації світової сфери туризму / М. В. Бєлікова, В. Л. Прусс // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 21-28. |
Abstract: | UK: Глобальна трансформація світової туристичної сфери впродовж 2015–2017 рр. призвела до збільшення загальної кількості міжнародних потоків; розширення номенклатури додаткових і супутніх послуг підприємствами туристичної інфраструктури; збільшення завантаженості номерного фонду завдяки єдиній системі бронювання послуг у готельних мережах; підвищення якості обслуговування на підприємствах туристичної інфраструктури через зростання конкуренції та очікувань вишуканих іноземних гостей; зростання кількості підприємств готельного та ресторанного господарства у прямій відповідності з активізацією ділової активності і розвитком туризму; зростання відсотку самодіяльних туристів, які користувалися Інтернет-послугами, шляхом придбання квитків транспортних компаній, бронювання номерів у готелях, резервування столиків у ресторанах, переходу туристів до використання мобільних додатків; зростання розрахунків туристів банківськими картками замість готівки. UK: Глобальная трансформация мировой туристической сферы в течение 2015–2017 гг. привела к увеличению общего количества международных потоков; расширению номенклатуры дополнительных и сопутствующих услуг предприятиями туристической инфраструктуры; увеличению загруженности номерного фонда благодаря единой системе бронирования услуг в гостиничных сетях; повышению качества обслуживания на предприятиях туристической инфраструктуры из-за роста конкуренции и ожиданий изысканных иностранных гостей; росту количества предприятий гостиничного и ресторанного хозяйства в прямом соответствии с активизацией деловой активности и развитием туризма; росту процента самодеятельных туристов, которые пользовались Интернет-услугами, путем приобретения билетов транспортных компаний, бронирования номеров в отелях, резервирования столиков в ресторанах; перехода туристов к использованию мобильных приложений; росту расчетов туристов банковскими карточками вместо наличных денег. EN: The global transformation of the global tourism industry during 2015–2017 led to increasing the total number of international flows; expanding of the range of additional and related services by enterprises of the tourist infrastructure; increasing the number of rooms with a unified reservation system for hotel networks; improving the quality of service at the enterprises of the tourist infrastructure due to increased the competition and expectations of sophisticated foreign guests; growing the number of hotel and restaurant enterprises in direct accordance with the intensification of business activity and the development of tourism; increasing the percentage of amateur tourists who used Internet services by purchasing tickets of transport companies, booking hotel rooms, and reserving tables in restaurants; proceeding of tourists to the use of mobile applications; growing of settlement of tourists by bank cards instead of cash. |
URI: | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1901 |
Other Identifiers: | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/05.pdf |
Appears in Collections: | № 6 (17) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bielikova.pdf | 253,09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.