Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фальченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Фальченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Falchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Юр'єва, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Юрьева, Ирина Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Yurieva, Iryna | - |
dc.contributor.author | Побережна, Наталія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Побережная, Наталья Николаевна | - |
dc.contributor.author | Poberezhna, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-22T10:17:50Z | - |
dc.date.available | 2019-11-22T10:17:50Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/71.pdf | - |
dc.identifier.citation | Фальченко О. О. Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко, І. А. Юр’єва, Н. М. Побережна // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 393-397. | en_US |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті розглянуто поняття організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Розглянуті напрями організації праці як невід'ємний складник трудової діяльності людини. Розкрито мету організації праці готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано розподіл роботи усередині галузі. Визначено підходи до ефективної організації праці готельно-ресторанного господарства. | en_US |
dc.description.abstract | RU: В статье рассмотрено понятие организации труда на предприятиях гостинично-ресторанного хозяйства. Рассмотрены направления организации труда как неотъемлемая составляющая трудовой деятельности человека. Раскрыта цель организации труда гостинично-ресторанного хозяйства. Проанализировано распределение работы внутри отрасли. Определены подходы к эффективной организации труда гостинично-ресторанного хозяйства. | - |
dc.description.abstract | EN: The concept of organization of labour is considered on the enterprises of hotel-restaurant economy in the article. Directions of organization of labour as inalienable constituent of labour activity of man are considered. The aim of organization of labour of hotel-restaurant economy is exposed. Distribution of work is analysed into industry. Certainly going near effective organization of labour of hotel-restaurant economy. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | організація праці | en_US |
dc.subject | методи організації праці | en_US |
dc.subject | розподіл праці | en_US |
dc.subject | розподіл праці | en_US |
dc.subject | персонал | en_US |
dc.subject | гостинично-ресторанное хозяйство | en_US |
dc.subject | организация труда | en_US |
dc.subject | методы организации труда | en_US |
dc.subject | разделение труда | en_US |
dc.subject | разделение труда | en_US |
dc.subject | hotel-restaurant economy | en_US |
dc.subject | organization of labour | en_US |
dc.subject | methods of organization of labour | en_US |
dc.subject | division of labor | en_US |
dc.subject | personnel, division of labor | en_US |
dc.title | Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | Направления рациональной организации труда гостинично-ресторанного хозяйства | en_US |
dc.title.alternative | Directions of rational organization of labour of hotel-restaurant economy | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | № 6 (17) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Falchenko.pdf | 176,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.