Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2056
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorШикина, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorShykina, Olha-
dc.contributor.authorКозловський, Роман Сергійович-
dc.contributor.authorКозловский, Роман Сергеевич-
dc.contributor.authorKozlovskyi, Roman-
dc.date.accessioned2019-11-25T12:22:38Z-
dc.date.available2019-11-25T12:22:38Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/77.pdf-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / О. В. Шикіна, Р. С. Козловський // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 429-433.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2056-
dc.description.abstractRU: У статті проаналізовано внутрішні та зовнішні фактори впливу на конкурентоспроможність готельних підприємств. Розглянуто підхід різних авторів до проведення аналізу конкурентоспроможності. Зроблена спроба упорядкувати та класифікувати підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Проаналізовано найбільш розповсюджений тип оцінки – метод рангів. Виявлені основні тенденції та зроблені спроби комплексної оцінки конкурентоспроможності.en_US
dc.description.abstractRU: В статье проанализированы внутренние и внешние факторы влияния на конкурентоспособность гостиничных предприятий. Рассмотрен подход различных авторов к проведению анализа конкурентоспособности. Предпринята попытка упорядочить и классифицировать подходы к оценке конкурентоспособности предприятий гостиничного хозяйства. Проанализирован наиболее распространенный тип оценки – метод рангов. Выявлены основные тенденции и сделаны попытки комплексной оценки конкурентоспособности.-
dc.description.abstractEN: The article analyzes the internal and external factors influencing the competitiveness of hotel enterprises. The approach of different authors to the analysis of competitiveness is considered. An attempt has been made to streamline and classify approaches to assessing the competitiveness of hospitality enterprises. The most common type of estimation – the rank method is analyzed. The main tendencies are revealed and attempts of integrated assessment of competitiveness are made.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectготеліen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectоцінкаen_US
dc.subjectметодиen_US
dc.subjectкомплексний підхідen_US
dc.subjectгостиницыen_US
dc.subjectконкурентоспособностьen_US
dc.subjectоценкаen_US
dc.subjectметодыen_US
dc.subjectкомплексный подходen_US
dc.subjecthotelsen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectevaluationen_US
dc.subjectmethodsen_US
dc.subjectcomplex approachen_US
dc.titleОсновні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарстваen_US
dc.title.alternativeОсновные подходы к оценке конкурентоспособности предприятий гостиничного хозяйстваen_US
dc.title.alternativeMain approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises of the hotel businessen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 6 (17)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shykina.pdf213,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.