Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064
Назва: | Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини |
Інші назви: | Анализ факторов влияния на конкурентоспособность свинины Analysis of the factors influencing the competitiveness of pork |
Автори: | Сушарник, Ярослав Анатолійович Сушарник, Ярослав Анатольевич Susharnyk, Yaroslav |
Ключові слова: | свинина конкурентоспроможність конкуренція фактори корми приріст відгодівля ефективність м’ясо аналіз конкурентоспособность конкуренция факторы корма прирост откорм эффективность анализ мясо pork competitiveness competition factors feed growth fattening efficiency meat analysis |
Дата публікації: | гру-2018 |
Бібліографічний опис: | Сушарник Я. А. Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини / Я. А. Сушарник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 468-475. |
Короткий огляд (реферат): | UK: У статті визначено фактори впливу на конкурентоспроможність виробництва свинини. Проаналізовано структуру витрат на виробництво свинини. Проведено однофакторний кореляційно-регресійний аналіз для визначення особливо важливих факторів впливу на конкурентоспроможність свинини. Визначені найбільш конкурентоспроможні підприємства згідно з критерієм реалізації продукції. RU: В статье определены факторы влияния на конкурентоспособность производства свинины. Проанализирована структура затрат на производство свинины. Проведен однофакторный корреляционно-регрессионный анализ для определения особо важных факторов влияния на конкурентоспособность свинины. Определены наиболее конкурентоспособные предприятия согласно критерию реализации продукции. EN: The article describes the factors influencing the competitiveness of pork production. The structure of expenses for production of pork is analyzed. One-factor correlation-regression analysis was conducted to determine the particularly important factors influencing the competitiveness of pork. Identification by the most competitive enterprises according to the criterion of product sales. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064 |
Інші ідентифікатори: | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/83.pdf |
Розташовується у зібраннях: | № 6 (17) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Susharnyk.pdf | 220,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.