Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сушарник, Ярослав Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Сушарник, Ярослав Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Susharnyk, Yaroslav | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-26T11:42:13Z | - |
dc.date.available | 2019-11-26T11:42:13Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/83.pdf | - |
dc.identifier.citation | Сушарник Я. А. Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини / Я. А. Сушарник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 468-475. | en_US |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті визначено фактори впливу на конкурентоспроможність виробництва свинини. Проаналізовано структуру витрат на виробництво свинини. Проведено однофакторний кореляційно-регресійний аналіз для визначення особливо важливих факторів впливу на конкурентоспроможність свинини. Визначені найбільш конкурентоспроможні підприємства згідно з критерієм реалізації продукції. | en_US |
dc.description.abstract | RU: В статье определены факторы влияния на конкурентоспособность производства свинины. Проанализирована структура затрат на производство свинины. Проведен однофакторный корреляционно-регрессионный анализ для определения особо важных факторов влияния на конкурентоспособность свинины. Определены наиболее конкурентоспособные предприятия согласно критерию реализации продукции. | - |
dc.description.abstract | EN: The article describes the factors influencing the competitiveness of pork production. The structure of expenses for production of pork is analyzed. One-factor correlation-regression analysis was conducted to determine the particularly important factors influencing the competitiveness of pork. Identification by the most competitive enterprises according to the criterion of product sales. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | свинина | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | конкуренція | en_US |
dc.subject | фактори | en_US |
dc.subject | корми | en_US |
dc.subject | приріст | en_US |
dc.subject | відгодівля | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | м’ясо | en_US |
dc.subject | аналіз | en_US |
dc.subject | конкурентоспособность | en_US |
dc.subject | конкуренция | en_US |
dc.subject | факторы | en_US |
dc.subject | корма | en_US |
dc.subject | прирост | en_US |
dc.subject | откорм | en_US |
dc.subject | эффективность | en_US |
dc.subject | анализ | en_US |
dc.subject | мясо | en_US |
dc.subject | pork | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | competition | en_US |
dc.subject | factors | en_US |
dc.subject | feed | en_US |
dc.subject | growth | en_US |
dc.subject | fattening | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | meat | en_US |
dc.subject | analysis | en_US |
dc.title | Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини | en_US |
dc.title.alternative | Анализ факторов влияния на конкурентоспособность свинины | en_US |
dc.title.alternative | Analysis of the factors influencing the competitiveness of pork | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | № 6 (17) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Susharnyk.pdf | 220,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.