Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСушарник, Ярослав Анатолійович-
dc.contributor.authorСушарник, Ярослав Анатольевич-
dc.contributor.authorSusharnyk, Yaroslav-
dc.date.accessioned2019-11-26T11:42:13Z-
dc.date.available2019-11-26T11:42:13Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/83.pdf-
dc.identifier.citationСушарник Я. А. Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини / Я. А. Сушарник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 468-475.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064-
dc.description.abstractUK: У статті визначено фактори впливу на конкурентоспроможність виробництва свинини. Проаналізовано структуру витрат на виробництво свинини. Проведено однофакторний кореляційно-регресійний аналіз для визначення особливо важливих факторів впливу на конкурентоспроможність свинини. Визначені найбільш конкурентоспроможні підприємства згідно з критерієм реалізації продукції.en_US
dc.description.abstractRU: В статье определены факторы влияния на конкурентоспособность производства свинины. Проанализирована структура затрат на производство свинины. Проведен однофакторный корреляционно-регрессионный анализ для определения особо важных факторов влияния на конкурентоспособность свинины. Определены наиболее конкурентоспособные предприятия согласно критерию реализации продукции.-
dc.description.abstractEN: The article describes the factors influencing the competitiveness of pork production. The structure of expenses for production of pork is analyzed. One-factor correlation-regression analysis was conducted to determine the particularly important factors influencing the competitiveness of pork. Identification by the most competitive enterprises according to the criterion of product sales.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectсвининаen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectфакториen_US
dc.subjectкормиen_US
dc.subjectприрістen_US
dc.subjectвідгодівляen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectм’ясоen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectконкурентоспособностьen_US
dc.subjectконкуренцияen_US
dc.subjectфакторыen_US
dc.subjectкормаen_US
dc.subjectприростen_US
dc.subjectоткормen_US
dc.subjectэффективностьen_US
dc.subjectанализen_US
dc.subjectмясоen_US
dc.subjectporken_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.subjectfactorsen_US
dc.subjectfeeden_US
dc.subjectgrowthen_US
dc.subjectfatteningen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectmeaten_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.titleАналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свининиen_US
dc.title.alternativeАнализ факторов влияния на конкурентоспособность свининыen_US
dc.title.alternativeAnalysis of the factors influencing the competitiveness of porken_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 6 (17)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Susharnyk.pdf220,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.