Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2144
Назва: Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу
Інші назви: Особенности учета основных средств на предприятиях ресторанного бизнеса
Features of assets accounting at enterprises of the restaurant business
Автори: Рета, Марина Володимирівна
Рета, Марина Владимировна
Reta, Maryna
Линник, Олена Івановна
Линник, Елена Ивановна
Lynnyk, Olena
Ключові слова: основні засоби
амортизація
витрати
витрати на виробництво
витрати на експлуатацію
методи амортизації
основные средства
амортизация
расходы
затраты на производство
расходы на эксплуатацию
методы амортизации
fixed assets
depreciation
expenses
production costs
operational costs
depreciation methods
Дата публікації: гру-2018
Бібліографічний опис: Рета М. В. Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу / М. В. Рета, О. І. Линник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 736-739.
Короткий огляд (реферат): UK: У статті проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку основних засобів та відображення витрат, які пов’язані з експлантацією основних засобів на підприємствах ресторанного господарства. Виявлено основні специфічні особливості діяльності підприємств ресторанного бізнесу та облікового відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства.
RU: В статье проведен анализ специальной литературы, нормативно-правовой базы по определению подходов к организации бухгалтерского учета основных средств и отражению расходов, связанных с эксплантацией основных средств на предприятиях ресторанного хозяйства. Выявлены основные специфические особенности деятельности предприятий ресторанного бизнеса и учетного отражения расходов на предприятиях ресторанного хозяйства.
EN: The analysis of the special literature, the regulatory and legal framework is carried out for the definition of approaches to the organization of accounting of fixed assets and the reflection of costs associated with the exploration of fixed assets at restaurants in the restaurant industry. The main peculiarities of activity of enterprises of the restaurant business and accounting of expenses at restaurant enterprises are revealed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2144
Інші ідентифікатори: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/129.pdf
Розташовується у зібраннях:№ 6 (17)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Reta.pdf172,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.