Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2670
Назва: | Сучасний стан виробництва продукції вівчарства на ринку України |
Інші назви: | Современное состояние производства продукции овцеводства на рынке Украины The modern state of production of sheep breeding in the Ukrainian market |
Автори: | Оганесян, Валерік Оганесян, Валерик Ohanesian, Valerik |
Ключові слова: | вівчарство продукція вівчарства виробництво продукції вівчарства ринок продукції вівчарства баранина овеча вовна овече молоко овцеводство продукция овцеводства производство продукции овцеводства рынок продукции овцеводства баранина овечья шерсть овечье молоко sheep breeding sheep breeding products sheep breeding products sheep breeding market lamb sheep wool sheep milk |
Дата публікації: | лип-2018 |
Бібліографічний опис: | Оганесян В. С. Сучасний стан виробництва продукції вівчарства на ринку України / Валерік Оганесян // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 15. – С. 111-118. |
Короткий огляд (реферат): | UK: У статті проаналізовано сучасний стан ринку виробництва продукції вівчарства України за регіонами усіх категорій господарств, а саме обсяг виробництва овечого м’яса, вовни та молока; розраховано середньорічний настриг вовни від однієї вівці в Україні. На основі дослідження сформульвано відповідні висновки та надано пропозиції щодо покращення виробництва продукції вівчарства. RU: В статье проанализировано современное состояние рынка продукции овцеводства Украины по регионам всех категорий хозяйств, а именно объем производства овечьего мяса, шерсти и молока; рассчитан среднегодовой настриг шерсти от одной овцы в Украине. На основе исследования сделаны соответствующие выводы и даны предложения по улучшению производства продукции овцеводства. EN: In this article the current state of the market of sheep breeding production in Ukraine is analyzed in the regions of all categories of farms, namely: the volume of production of sheep's meat, wool and milk; the average annual round of wool is calculated from one sheep and how much wool is rounded on average on one head in Ukraine. And on the basis of the research, the relevant conclusions were made and proposals were made regarding the improvement of the production of sheep products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2670 |
Інші ідентифікатори: | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/15_2018/19.pdf |
Розташовується у зібраннях: | № 4 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ohanesian.pdf | 284,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.