Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРезнікова, Єлизавета Володимирівна-
dc.contributor.otherЯковишина, Тетяна Федорівна (керівник)-
dc.date.accessioned2020-10-09T09:29:19Z-
dc.date.available2020-10-09T09:29:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРезнікова Є. В. Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій : магіст. робота : 101 Екологія / Єлизавета Володимирівна Резнікова ; керівник Т. Ф. Яковишина. – Дніпро, 2020. – 101 с.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187-
dc.language.isouken_US
dc.publisherДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"en_US
dc.subjectхарчові продуктиen_US
dc.subjectтехногенно навантажені територіїen_US
dc.subjectоцінка екологічного ризикуen_US
dc.titleОцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територійen_US
dc.typeMaster Thesisen_US
Розташовується у зібраннях:101 Екологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Reznikova.doc
  Restricted Access
998,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.