Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187
Назва: Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій
Автори: Резнікова, Єлизавета Володимирівна
Яковишина, Тетяна Федорівна (керівник)
Ключові слова: харчові продукти
техногенно навантажені території
оцінка екологічного ризику
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"
Бібліографічний опис: Резнікова Є. В. Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій : магіст. робота : 101 Екологія / Єлизавета Володимирівна Резнікова ; керівник Т. Ф. Яковишина. – Дніпро, 2020. – 101 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187
Розташовується у зібраннях:101 Екологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Reznikova.doc
  Restricted Access
998,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.