Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187
Назва: | Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій |
Автори: | Резнікова, Єлизавета Володимирівна Яковишина, Тетяна Федорівна (керівник) |
Ключові слова: | харчові продукти техногенно навантажені території оцінка екологічного ризику |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" |
Бібліографічний опис: | Резнікова Є. В. Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій : магіст. робота : 101 Екологія / Єлизавета Володимирівна Резнікова ; керівник Т. Ф. Яковишина. – Дніпро, 2020. – 101 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187 |
Розташовується у зібраннях: | 101 Екологія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Reznikova.doc Restricted Access | 998,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.