Please use this identifier to cite or link to this item:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5297
Title: | Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти |
Other Titles: | Организация бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса: теоретические аспекты Organization of accounting of the hotel and restaurant business: theoretical aspects |
Authors: | Мелень, Олена Валентинівна Мелень, Елена Валентиновна Melen, Olena |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес господарська діяльність бухгалтерський облік документообіг система рахунків облікова політика первинні документи гостинично-ресторанный бизнес хозяйственная деятельность бухгалтерский учет документооборот система счетов учетная политика первичные документы hotel and restaurant business business activities bookkeeping document management accounting system accounting policy primary documents |
Issue Date: | Dec-2017 |
Citation: | Мелень О. В. Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти / О. В. Мелень // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 11. – С. 353-357. |
Abstract: | UK: В умовах розвитку ринкової економіки та інтеграції України у європейський економічний простір переглядаються місце та роль готельно-ресторанного бізнесу. Однією з обов’язкових умов діяльності ресторанного-готельного бізнесу є ведення бухгалтерського обліку. Основним завданням організації бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу, як і будь-якого бізнесу, є створення такої системи
отримання інформації, яка б забезпечувала ефективне управління підприємством і примноження доходу
від діяльності підприємства. RU: В условиях развития рыночной экономики и интеграции Украины в европейское экономическое пространство пересматриваются место и роль гостинично-ресторанного бизнеса. Одним из обязательных условий деятельности ресторанного-гостиничного бизнеса является ведение бухгалтерского учета. Основной задачей организации бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса, как и любого бизнеса, является создание такой системы получения информации, которая обеспечивала бы эффективное управление предприятием и приумножение дохода от деятельности предприятия. EN: In response to the development of a market-driven economy and due to Ukrainian integration into the European economic space, the place and role of hotel and restaurant business are becoming more important. Accounting is one of the major and mandatory part of eacj buiseness and restaurants and hotels are not an exception. The main role of accounting in all businesses is to create a data system that ensures efficient management and increases earning power of the enterprise. |
URI: | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5297 |
Other Identifiers: | http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/11_2017/63.pdf |
Appears in Collections: | № 6 (11) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.