Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5297
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМелень, Олена Валентинівна-
dc.contributor.authorМелень, Елена Валентиновна-
dc.contributor.authorMelen, Olena-
dc.date.accessioned2021-02-03T09:43:26Z-
dc.date.available2021-02-03T09:43:26Z-
dc.date.issued2017-12-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/11_2017/63.pdf-
dc.identifier.citationМелень О. В. Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти / О. В. Мелень // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 11. – С. 353-357.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5297-
dc.description.abstractUK: В умовах розвитку ринкової економіки та інтеграції України у європейський економічний простір переглядаються місце та роль готельно-ресторанного бізнесу. Однією з обов’язкових умов діяльності ресторанного-готельного бізнесу є ведення бухгалтерського обліку. Основним завданням організації бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу, як і будь-якого бізнесу, є створення такої системи отримання інформації, яка б забезпечувала ефективне управління підприємством і примноження доходу від діяльності підприємства.en_US
dc.description.abstractRU: В условиях развития рыночной экономики и интеграции Украины в европейское экономическое пространство пересматриваются место и роль гостинично-ресторанного бизнеса. Одним из обязательных условий деятельности ресторанного-гостиничного бизнеса является ведение бухгалтерского учета. Основной задачей организации бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса, как и любого бизнеса, является создание такой системы получения информации, которая обеспечивала бы эффективное управление предприятием и приумножение дохода от деятельности предприятия.-
dc.description.abstractEN: In response to the development of a market-driven economy and due to Ukrainian integration into the European economic space, the place and role of hotel and restaurant business are becoming more important. Accounting is one of the major and mandatory part of eacj buiseness and restaurants and hotels are not an exception. The main role of accounting in all businesses is to create a data system that ensures efficient management and increases earning power of the enterprise.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectгосподарська діяльністьen_US
dc.subjectбухгалтерський облікen_US
dc.subjectдокументообігen_US
dc.subjectсистема рахунківen_US
dc.subjectоблікова політикаen_US
dc.subjectпервинні документиen_US
dc.subjectгостинично-ресторанный бизнесen_US
dc.subjectхозяйственная деятельностьen_US
dc.subjectбухгалтерский учетen_US
dc.subjectдокументооборотen_US
dc.subjectсистема счетовen_US
dc.subjectучетная политикаen_US
dc.subjectпервичные документыen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectbusiness activitiesen_US
dc.subjectbookkeepingen_US
dc.subjectdocument managementen_US
dc.subjectaccounting systemen_US
dc.subjectaccounting policyen_US
dc.subjectprimary documentsen_US
dc.titleОрганізація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспектиen_US
dc.title.alternativeОрганизация бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса: теоретические аспектыen_US
dc.title.alternativeOrganization of accounting of the hotel and restaurant business: theoretical aspectsen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 6 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melen.pdf188,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.