Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5975
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черчата, Анжела Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T08:37:06Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T08:37:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Формування проектних пропозицій» : для студ. ступеня магістра спец. 073 «Менеджмент» ден. та заоч. форм навчання / ДВНЗ "Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури" ; уклад. А. О. Черчата – Дніпро, 2018. – 39 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5975 | - |
dc.description.abstract | UK: Методичні вказівки розроблені з метою контролю знань студентів при вивченні дисципліни «Формування проектних пропозицій» та підвищення ефективності їх самостійної праці шляхом виконання курсової роботи. Методичні вказівки містять у собі завдання для курсових робіт, приклад виконання та список рекомендованої літера-тури. Методичні вказівки призначені для студентів ступеня магістра спеціальності 073 «Менеджмент» | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ДВНЗ ''Придніпровська державна академія будівництва та архітектури'' | en_US |
dc.subject | проектні пропозиції | en_US |
dc.subject | формування | en_US |
dc.subject | курсова робота | en_US |
dc.title | Методичні вказівки щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Формування проектних пропозицій» для студентів ступеня магістра спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання | en_US |
dc.type | Methodical recommendations | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту, управління проєктами і логістики (до вересня 2023 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МВ_КР_Формування проектних пропозицій.doc Restricted Access | 605,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.