Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6173
Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Визначення коефіцієнта в’язкості рідин методом Стокса» з дисципліни «Фізика» (розділ «Молекулярна фізика») для студентів ступеня бакалавра всіх спеціальностей денної форми навчання |
Автори: | Веселова, Світлана Іванівна Волнянська, Ірина Павлівна |
Ключові слова: | рідина коефіцієнт в'язкості лабораторні роботи |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ДВНЗ ''Придніпровська державна академія будівництва та архітектури'' |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Визначення коефіцієнта в’язкості рідин методом Стокса» з дисципліни «Фізика» (розділ «Молекулярна фізика») : для студ. ступеня бакалавра всіх спец. ден. форми навчання / ДВНЗ "Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури" ; уклад.: С. І. Веселова, І. П. Волнянська. – Дніпро, 2021. – 8 с. |
Короткий огляд (реферат): | UK: У методичних вказівках до лабораторної роботи з фізики роботи «Визначення коефіцієнта в’язкості рідин методом Стокса» розглянуті на підставі молекулярно-кінетичних уявлень явища переносу, які виникають у не рівноважному стані речовини. Визначення коефіцієнта в’язкості у лабораторній роботі методом Стоксу сприяє розумінню принципу дії віскозиметрів – приладів для визначення коефіцієнта в’язкості різноманітних речовин у стані рідини, зокрема технічних масел, лаків, фарб та цементних і бетонних сумішей при виготовленні бетону. Що є безумовно корисним для студентів будівельних спеціальностей |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6173 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фундаментальних і природничих дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МВ_ЛР_Визначення коефіцієнта в’язкості рідин методом Стокса 2021.docx Restricted Access | 75,5 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.