Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7357
Назва: | Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Конкурентоспроможність бізнесу та управління якістю товарів та послуг» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», заочної форми навчання |
Автори: | Спірідонова, Кіра Олександрівна Кірнос, Олеся Валеріївна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність контрольна робота |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Конкурентоспроможність бізнесу та управління якістю товарів та послуг» : для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», заоч. форми навчання / ДВНЗ "Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури" ; уклад.: К. О. Спірідонова, О. В. Кірнос. – Дніпро, 2021. – 15 с. |
Короткий огляд (реферат): | UK: Виконання контрольної роботи сприятиме закріпленню, систематизації і поглибленню теоретичних знань студентів з дисципліни та засвоєнню практичних навичок і прийомів, пов’язаних з конкурентоспроможністю бізнесу та управлінням якістю товарів та послуг. Контрольна робота є самостійним науково-практичним дослідженням, яке надає можливість оцінити якість знань студента з дисципліни «Конкурентоспроможність бізнесу та управління якістю товарів та послуг» та вміння застосовувати їх на практиці |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7357 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра фінансів, економіки та підприємництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МВ_КР_Конкурентоспроможність бізнесу та управління якістю товарів та послуг.doc Restricted Access | 144,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.