Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7357
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСпірідонова, Кіра Олександрівна-
dc.contributor.authorКірнос, Олеся Валеріївна-
dc.date.accessioned2021-10-20T07:23:13Z-
dc.date.available2021-10-20T07:23:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Конкурентоспроможність бізнесу та управління якістю товарів та послуг» : для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», заоч. форми навчання / ДВНЗ "Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури" ; уклад.: К. О. Спірідонова, О. В. Кірнос. – Дніпро, 2021. – 15 с.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7357-
dc.description.abstractUK: Виконання контрольної роботи сприятиме закріпленню, систематизації і поглибленню теоретичних знань студентів з дисципліни та засвоєнню практичних навичок і прийомів, пов’язаних з конкурентоспроможністю бізнесу та управлінням якістю товарів та послуг. Контрольна робота є самостійним науково-практичним дослідженням, яке надає можливість оцінити якість знань студента з дисципліни «Конкурентоспроможність бізнесу та управління якістю товарів та послуг» та вміння застосовувати їх на практиціen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"en_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконтрольна роботаen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Конкурентоспроможність бізнесу та управління якістю товарів та послуг» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», заочної форми навчанняen_US
dc.typeMethodical recommendationsen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, економіки та підприємництва



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.