Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/758
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧириченко, Юрій Вікторович-
dc.contributor.authorChyrychenko, Yurij-
dc.date.accessioned2019-06-06T10:34:54Z-
dc.date.available2019-06-06T10:34:54Z-
dc.date.issued2018-04-
dc.identifierhttp://economicspace.pgasa.dp.ua/article/view/151231/150224-
dc.identifierDOI 10.30838/P.ES.2224.240418.14.47-
dc.identifier.citationЧириченко Ю. В. Глобальні світові тренди та інвестиційні пріоритети готельно-ресторанного бізнесу / Ю. В. Чириченко // Економічний простір. – 2018. – № 132. – С. 14-22.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/758-
dc.description.abstractUK: Систематизовано глобальні світові технологічні тренди розвитку готельно- ресторанної справи. Сформульовано принципові основи побудови інноваційної платформи готельно-ресторанного бізнесу. При цьому, проведено факторний аналіз комплексу питань, пов'язаних із узагальненням та систематизацією сучасних трендів готельно-ресторанного бізнесу та визначенням його інвестиційних пріоритетів. На основі цього побудовано матрицю інноваційної платформи готельно-ресторанної справи. Застосування факторного аналізу дозволило визначити чотири основних фактора, що впливають на розвиток готельно-ресторанної справи та переважно будуть формувати тренди найближчого майбутнього. Це такі фактори, як мобільні технології, технології у бізнесі, інновації маркетингу, використання великих баз даних (Big Data) та використання програмного інтерфейсу додатків (API або Application programming interface). Причому, якщо сама інноваційна платформа узагальнює сучасні тренди, то факт її існування, як системоутворюючого чинника розбудови галузі “гостинності”, представляє окремий інвестиційний інтерес. Встановлено, що інвестиційні особливості використання запропонованої інноваційної платформи готельно-ресторанного бізнесу потребують додаткового подальшого дослідження, однак вже на цьому етапі можна стверджувати, що створення умов інвестування у найбільш трендові та технологічні напрямки розвитку бізнесу повинно стати пріоритетом як для регіональної громади, так і для держави в цілому.en_US
dc.description.abstractEN: The Global world technological trends of hotel and restaurant business have been systematized and the basic principles of constructing an innovative platform for hotel and restaurant business have been formulated. A factor analysis of modern trends of the hotel and restaurant business has been carried out. It has allowed building a matrix of the innovative platform of hotel and restaurant business. The usage such approach as factor analysis has allowed to identify the four main factors influencing the development of hotel and restaurant business. These are the next factors: mobile technology, business technology (Technology In Properties), marketing innovation, Big Data and API (Application programming interface). The fact of existence of the innovation platform represents a separate investment’s interest. Investment features of the proposed innovation platform for hotel and restaurant business require further research and should become a priority for both the regional community and for the state investment regulation process.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectготельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectтуристичний бізнесen_US
dc.subjectінноваційна платформаen_US
dc.subjectінвестиційна стратегія національного розвиткуen_US
dc.subjectпріоритети розбудови національної економікиen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjecttourism businessen_US
dc.subjectinnovation platformen_US
dc.subjectinvestment strategy of national developmenten_US
dc.subjectpriorities of national economy developmenten_US
dc.titleГлобальні світові тренди та інвестиційні пріоритети готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeGlobal world trends and investment priorities of hotel restaurant businessen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 132

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chyrychenko.pdf425,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.