Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133
Назва: | Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment |
Інші назви: | Дослідження мікроструктури та механічних властивостей рельсової сталі R260 після термічної обробки |
Автори: | Tekgöz, Merve Терккоз, Мерве Asgarov, Khangardash Аскеров, Хангардаш |
Ключові слова: | heat treatment compression test R260 quality rail steel тест на стиснення рейкова сталь якості R260 термічна обробка |
Дата публікації: | гру-2021 |
Видавництво: | ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» |
Бібліографічний опис: | Tekgöz M. Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment / M. Tekgöz, K. Asgarov // Український журнал будівництва та архітектури. – 2021. – № 6. – С. 83-86. |
Короткий огляд (реферат): | EN: Inthisstudy; It is aimed to determinetheeffectofcorkhardeningapplied toR260qualityrailsteelin laboratory environment on microstructure and mechanical properties. Within the scope of this study, the appropriate internal structure was determined by giving only water and water + air to the rails austenitized at 800°Cinthelaboratoryenvironment. Heattreatedrailshavebeensubjectedtohardnessandcompressiontests. The hardness values closest to the standards were obtained from the rails austenitized at 800 °C and cooled with a water + air mixture in 10seconds UK: Метою дослідження є визначення впливу зміцнення пробки, що застосовується до рейкової сталі якості R260 в лабораторних умовах, на мікроструктуру та механічні властивості.У рамках цього дослідження визначено відповідної внутрішньої структури шляхом подавання тільки води та води разом зповітрям на рейки, які аустенізовані за 800 °C в лабораторних умовах.Термооброблені рейки піддавалисьвипробуванням на твердість та стиснення.Значення твердості, найближчі до стандартів, отримані з рейок, аустенізованих за 800 °C та охолоджених сумішшю вода + повітря протягом 10 секунд. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133 |
Інші ідентифікатори: | http://uajcea.pgasa.dp.ua/article/view/253276 DOI: https://doi.org/10.30838/J.BPSACEA.2312.281221.83.818 |
Розташовується у зібраннях: | № 6 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TEKGÖZ.pdf | 458,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.