Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133
Назва: Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment
Інші назви: Дослідження мікроструктури та механічних властивостей рельсової сталі R260 після термічної обробки
Автори: Tekgöz, Merve
Терккоз, Мерве
Asgarov, Khangardash
Аскеров, Хангардаш
Ключові слова: heat treatment
compression test
R260 quality rail steel
тест на стиснення
рейкова сталь якості R260
термічна обробка
Дата публікації: гру-2021
Видавництво: ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»
Бібліографічний опис: Tekgöz M. Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment / M. Tekgöz, K. Asgarov // Український журнал будівництва та архітектури. – 2021. – № 6. – С. 83-86.
Короткий огляд (реферат): EN: Inthisstudy; It is aimed to determinetheeffectofcorkhardeningapplied toR260qualityrailsteelin laboratory environment on microstructure and mechanical properties. Within the scope of this study, the appropriate internal structure was determined by giving only water and water + air to the rails austenitized at 800°Cinthelaboratoryenvironment. Heattreatedrailshavebeensubjectedtohardnessandcompressiontests. The hardness values closest to the standards were obtained from the rails austenitized at 800 °C and cooled with a water + air mixture in 10seconds
UK: Метою дослідження є визначення впливу зміцнення пробки, що застосовується до рейкової сталі якості R260 в лабораторних умовах, на мікроструктуру та механічні властивості.У рамках цього дослідження визначено відповідної внутрішньої структури шляхом подавання тільки води та води разом зповітрям на рейки, які аустенізовані за 800 °C в лабораторних умовах.Термооброблені рейки піддавалисьвипробуванням на твердість та стиснення.Значення твердості, найближчі до стандартів, отримані з рейок, аустенізованих за 800 °C та охолоджених сумішшю вода + повітря протягом 10 секунд.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133
Інші ідентифікатори: http://uajcea.pgasa.dp.ua/article/view/253276
DOI: https://doi.org/10.30838/J.BPSACEA.2312.281221.83.818
Розташовується у зібраннях:№ 6

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TEKGÖZ.pdf458,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.