Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTekgöz, Merve-
dc.contributor.authorТерккоз, Мерве-
dc.contributor.authorAsgarov, Khangardash-
dc.contributor.authorАскеров, Хангардаш-
dc.date.accessioned2022-04-07T12:20:40Z-
dc.date.available2022-04-07T12:20:40Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifierhttp://uajcea.pgasa.dp.ua/article/view/253276-
dc.identifierDOI: https://doi.org/10.30838/J.BPSACEA.2312.281221.83.818-
dc.identifier.citationTekgöz M. Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment / M. Tekgöz, K. Asgarov // Український журнал будівництва та архітектури. – 2021. – № 6. – С. 83-86.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133-
dc.description.abstractEN: Inthisstudy; It is aimed to determinetheeffectofcorkhardeningapplied toR260qualityrailsteelin laboratory environment on microstructure and mechanical properties. Within the scope of this study, the appropriate internal structure was determined by giving only water and water + air to the rails austenitized at 800°Cinthelaboratoryenvironment. Heattreatedrailshavebeensubjectedtohardnessandcompressiontests. The hardness values closest to the standards were obtained from the rails austenitized at 800 °C and cooled with a water + air mixture in 10secondsen_US
dc.description.abstractUK: Метою дослідження є визначення впливу зміцнення пробки, що застосовується до рейкової сталі якості R260 в лабораторних умовах, на мікроструктуру та механічні властивості.У рамках цього дослідження визначено відповідної внутрішньої структури шляхом подавання тільки води та води разом зповітрям на рейки, які аустенізовані за 800 °C в лабораторних умовах.Термооброблені рейки піддавалисьвипробуванням на твердість та стиснення.Значення твердості, найближчі до стандартів, отримані з рейок, аустенізованих за 800 °C та охолоджених сумішшю вода + повітря протягом 10 секунд.-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»en_US
dc.subjectheat treatmenten_US
dc.subjectcompression testen_US
dc.subjectR260 quality rail steelen_US
dc.subjectтест на стисненняen_US
dc.subjectрейкова сталь якості R260en_US
dc.subjectтермічна обробкаen_US
dc.titleInvestigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatmenten_US
dc.title.alternativeДослідження мікроструктури та механічних властивостей рельсової сталі R260 після термічної обробкиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 6

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TEKGÖZ.pdf458,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.