Please use this identifier to cite or link to this item:
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9164
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вечеров, Валерій Тимофійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-05T10:25:55Z | - |
dc.date.available | 2022-10-05T10:25:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Менеджмент» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» заоч. форм навчання / ДВНЗ "Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури" ; уклад.: В. Т. Вечеров. – Дніпро, 2022. – 14 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9164 | - |
dc.description.abstract | UK:Методичні вказівки укладені з метою закріплення на практиці теоретичних положень, отриманих студентами на лекціях, і надання їм навичок комплексного вирішення завдань практичного характеру. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» | en_US |
dc.subject | менеджмент | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Менеджмент» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» заочної форм навчання | en_US |
dc.type | Methodical recommendations | en_US |
Appears in Collections: | Кафедра менеджменту, управління проєктами і логістики (до вересня 2023 р.) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МВ_КР_Менеджмент_ЕКОНОМ.doc Restricted Access | 214 kB | Microsoft Word | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.