Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТерещенко, Р. П.-
dc.contributor.otherДікарев, Костянтин Борисович (науковий керівник)-
dc.date.accessioned2023-01-09T10:35:28Z-
dc.date.available2023-01-09T10:35:28Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationТерещенко Р. П Аналіз інноваційної технології скління фасадів будівель / Р. П. Терещенко ; наук. керівник : К. Б. Дікарев // Матеріали III наук.-практ. конф. студ. ПДАБА, (26 квітня 2021 р., Дніпро) : зб. тез. – Дніпро : ПДАБА, 2021. – С. 130-132en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9674-
dc.description.abstractUK: Постановка проблеми. Для підвищення енергоефективності будівель можуть знадобитися різні технології, оскільки будівлі зазвичай складаються з різних структурних і функціональних компонентів, таких як вікна, стіни, підлоги і даху - кожен з них має досить різні енергетичні характеристики і грає різні, але важливі ролі, впливаючи на загальну енергоефективність будівель. Дослідження показали, що до 45% від загальної втрати енергії через огороджувальні конструкції будівлі відбувається саме через вікна, а вікна з низьким коефіцієнтом теплопередачі (U-значенням) можуть істотно знизити втрати енергії і знизити фінансові витрати [2; 3]. Тож не дивно, що високо ізолюючі склопакети та вікна знаходяться в стадії швидкого розвитку. Комерційні продукти, такі як багатошарові вікна, вакуумне скління і повітряно-гелеве скління, поширюються для широкого спектра задачen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»en_US
dc.subjectпдабаen_US
dc.titleАналіз інноваційної технології скління фасадів будівельen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tereshchenko.pdf232,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.